Over ons

’24 uur per dag met raad en daad ter zijde’

Tridense staat onder leiding van Lennart van Wijnen en Philip de Jong. Samen met medeoprichter en senior partner Arjo de Jong, beschikken zij over jarenlange ervaring in de criminaliteitsbestrijding en in de bescherming van de privacy en veiligheid van vooraanstaande families en personen. Hun reputatie en rijke ervaring komt in Tridense samen met de specialistische deskundigheid van de overige teamleden. Zo gaan ervaring en eigentijdse expertise hand in hand binnen het multidisciplinaire team. Alle noodzakelijke kennis- en werkvelden zijn vertegenwoordigd zodat de puzzel compleet is. Het team bestaat uit intelligente en toegewijde professionals voor wie het welzijn en de veiligheid van cliënten voorop staat.

Samenspraak

Onze dienstverlening wordt in volledige samenspraak vorm en inhoud gegeven. De gezichtspunten van onze cliënten en onze visie op ‘de realiteit van risico’s’ vormen daarvoor de basis. In diezelfde samenspraak stellen wij ook het team samen dat voor de cliënt beschikbaar zal zijn. Zo ontstaat een vertrouwensband op basis waarvan wij onze cliënten 24 uur per dag met raad en daad terzijde staan; in goede en minder goede tijden.

Samen met het family office

Daar waar dat aan de orde is, werkt Tridense nauw samen met het family office van de cliënt. Indien gewenst, kan er sprake zijn van verregaande integratie. Tridense wordt dan als het ware onderdeel van het familiekantoor. Dat kan aanzienlijke voordelen hebben voor de doelmatigheid van de dienstverlening.

Een sterk netwerk

De politie en andere relevante overheidsdiensten zien Tridense als een gezaghebbende dienstverlener. Wij besteden veel tijd aan het onderhouden van een goede en professionele relatie met deze overheidspartners. Dat geldt ook voor ons internationale netwerk van ‘gelijkgestemde’ dienstverleners. Waar onze cliënten ook gaan, onze zorg en aandacht reist altijd voor hen uit en met hen mee.