Onze cliënten

Wij richten ons op Private Clients met een vooraanstaand profiel en streven naar bestendige en langdurige relaties.

Onze cliënten

Wij richten ons op Private Clients met een vooraanstaand profiel en streven naar bestendige en langdurige relaties.

Onze cliënten zijn vooraanstaande, vermogende particulieren en families (‘private clients’) die de zorg voor hun veiligheid serieus nemen en structureel willen inrichten. Zij hebben in Tridense een betrokken en vanzelfsprekende partner gevonden.

Onze cliënten streven net als wij een duurzame verbintenis na. Er is sprake van vertrouwen en begrip. Om deze reden stellen cliënten ons in staat te ontdekken wat er speelt rondom de familie en welke potentiële risico’s daaraan verbonden zijn, zowel met betrekking tot huidige als toekomstige generaties. Op die manier overzien wij het gehele ‘speelveld’ zodat onze expertise volledig worden benut en tot haar recht kan komen.

Vooraanstaand profiel

Tridense kiest voor een restrictief cliënt acceptatiebeleid. Wij richten ons uitsluitend op cliënten die, zowel zakelijk als maatschappelijk, een vooraanstaand profiel hebben. Wij aanvaarden geen opdrachten van partijen die, naar inhoud en statuur, niet passen bij onze onberispelijke reputatie.

Waarom kiezen voor Tridense?

We vroegen een van onze cliënten, een internationaal opererend single family office, naar hun overwegingen. Onze contactpersoon verwoordde het zo:

“Al na ons eerste gesprek wisten wij dat Tridense onze security partner zou worden. De ervaring en professionaliteit van het team waren voelbaar. Voor het eerst beluisterden wij een echte visie op veiligheid. Tridense is een gesprekspartner die wij zonder aarzeling in contact met ‘onze familieleden’ durfden te brengen. De expertise van Tridense is zeer overtuigend. Een partij met een statuur en met mensen die bij ons passen en die wij bij onze goede relaties zullen aanbevelen. Tridense voelt de dynamiek binnen onze familie aan. Zij overdrijven nooit, maar weten de aandacht te krijgen als het echt nodig is. Eigenlijk beschouw ik hen als collega’s.”