Ons team

’24 uur per dag met raad en daad ter zijde’

Het team van Tridense bestaat uit materie- en ervaringsdeskundigen op alle werkgebieden waarbinnen wij voor onze cliënten actief zijn. Intelligente, stabiele en communicatief sterke persoonlijkheden die als geen ander begrijpen hoe de bescherming van de persoonlijke levenssfeer voor onze cliënten inhoud en waarde krijgt.

Eenieder binnen het team streeft naar duurzame vertrouwensrelaties, zowel met cliënten als met collega’s. Daardoor weten wij wat er speelt ‘in en om’ de families waarvoor wij werken. Dit vormt de informatieve basis die ons in staat stelt om te anticiperen en om zin en onzin van elkaar te scheiden. Op die wijze kunnen wij onze expertise ten volle en op gerichte wijze inzetten.

In internationale zin werken wij samen binnen een netwerk van gelijkgestemde buitenlandse deskundigen en specialisten, in zowel de publieke als de private sector. Naar welke risicogebieden onze cliënten ook reizen en waar zij zich op enig moment ook bevinden: Tridense zal hen altijd preventief en reactief kunnen ondersteunen en adviseren.

Daarnaast onderhouden wij uitstekende relaties met family advisors die op andere expertisegebieden actief zijn voor onze cliënten. In situaties waarin verschillende deskundigheden elkaar raken en kunnen versterken, zorgen wij dan voor een goede en tijdige afstemming.